Valvoline MAXLIFE DIESEL 10W-40 (5 L)

Valvoline MAXLIFE DIESEL 10W-40 (5 L)
Valvoline MAXLIFE DIESEL 10W-40 (5 L)
Gyártó: VALVOLINE
Típus: Motorolaj
Cikkszám: 872330/VALV
Készlet: Készlethiány
Központi készlet (+1 nap): Készlethiány
Ár: 7.162Ft
Menny.:       

Valvoline MAXLIFE DIESEL 10W-40

A Valvoline MaxLife Diesel Motor Oil egy új generációs motorolaj, amely kifejezetten a sokat futott személygépjárművek számára lett kifejlesztve. Az öregebb motorok teljesítménye sokszor csökken, az olajfogyasztásuk pedig nő. A Valvoline MaxLife Diesel korszerű adalékai segítenek lelassítani az öregedési folyamatot, és, a motor tisztán tartásával, valamint a tömítések rugalmasságának helyreállításával, segítenek maximalizálni a motor élettartalmát. Olyan személyautók és kisteherautók motorjai számára lett tervezve, melyek több mint 100 ezer km-t futottak.

Az első motorolaj család sokat futott motorokhoz fejlesztve 

A MaxLife motorolaj-családot speciálisan arra tervezték, hogy megfeleljen a sokat futott motorok igényeinek. A MaxLife motorolajok különleges adalékokkal, így különleges tömítés kondicionáló és tisztítóanyagokkal rendelkeznek, így új életre keltik a létfontosságú alkatrészeket, amelynek köszönhetően a motor igen hosszú ideig marad üzemképes. A Lubricants World* által az év termékének választott MaxLife motorolajat támogatja az európai vezető független jóváhagyó testület, a TÜV Nord*. A MaxLife motorolajok tökéletes megoldást nyújtanak a garancián túli szervizszolgáltatások számára, mivel jellemzőik együttesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, valamint megnövelik a sokat futott járművek teljesítményét és várható élettartamát. 

A MaxLife Motorolajok Előnyei 

  • Csökkenti az olajszivárgásokat – Az egyedi adalékanyagok megnövelik a tömítések rugalmasságát, amivel csökkentik az olajszivárgásokat, az olajfogyasztást és a lerakódás képződést. 
  • Csökkentett olajfogyasztás – A fejlett adalékanyagok csökkentik az olaj lebomlását és kiégését. 
  • Kiváló kopáscsökkentés – Az egyedi súrlódásmódosítók és kopásgátló adalékanyagok révén megelőzhető az alkatrészek későbbi kopása és meghibásodása. 
  • Az oxidáció csökkenése – További tisztítószerek és diszpergáló szerek előzik meg a káros lakk- és üledék lerakódások kialakulását, amelyek az olaj besűrűsödését okoznák. 

Minősítések és jóváhagyások:
  • API CF
  • ACEA B3-98
  • Issue 2 / B4-04
Kiszerelés: kanna 5 liter
OLAJ-PARTNER.HU © 2018