MAXLIFE SYNTHETIC 5W40 4L

MAXLIFE SYNTHETIC 5W40 4L
MAXLIFE SYNTHETIC 5W40 4L
Gyártó: VALVOLINE
Típus: Motorolaj
Cikkszám: MAXLIFE SYNTHETIC 5W40 4L
Készlet: Készlethiány
Központi készlet (+1 nap): Készlethiány
Ár: 13.509Ft
Menny.:       

Valvoline MAXLIFE SYNTHETIC 5W-40
100% szintetikus technológia

A Valvoline MaxLife Synthetic 5W-40 egy kiváló minőségű, teljesen szintetikus motorolaj, mely a legjobb szintetikus alapolajok keveréke. Megfelel a legmodernebb motortechnológiák követelményeinek. A termék használható benzin és dízel üzemű személyautókhoz, mikrobuszokhoz, tehergépkocsikhoz. A MaxLife 5W-40 a legextrémebb körülmények között is kiváló hidegindítást tesz lehetővé. Kifejezetten a sokat futott gépjárművek motorolajaként lett kifejlesztve A MaxLife 5W-40 megakadályozza a szivárgást, az olajfogyasztás növekedését és segít maximalizálni a motor élettartalmát. Megfelel a VW 502.00/505.00 és a DC 229.1/229.3. szabványok követelményeinek.

Az első motorolaj család sokat futott motorokhoz fejlesztve 

A MaxLife motorolaj-családot speciálisan arra tervezték, hogy megfeleljen a sokat futott motorok igényeinek. A MaxLife motorolajok különleges adalékokkal, így különleges tömítés kondicionáló és tisztítóanyagokkal rendelkeznek, így új életre keltik a létfontosságú alkatrészeket, amelynek köszönhetően a motor igen hosszú ideig marad üzemképes. A Lubricants World* által az év termékének választott MaxLife motorolajat támogatja az európai vezető független jóváhagyó testület, a TÜV Nord*. A MaxLife motorolajok tökéletes megoldást nyújtanak a garancián túli szervizszolgáltatások számára, mivel jellemzőik együttesen hozzájárulnak az öregedés lelassításához, valamint megnövelik a sokat futott járművek teljesítményét és várható élettartamát. 

A MaxLife Motorolajok Előnyei 

  • Csökkenti az olajszivárgásokat – Az egyedi adalékanyagok megnövelik a tömítések rugalmasságát, amivel csökkentik az olajszivárgásokat, az olajfogyasztást és a lerakódás képződést. 
  • Csökkentett olajfogyasztás – A fejlett adalékanyagok csökkentik az olaj lebomlását és kiégését. 
  • Kiváló kopáscsökkentés – Az egyedi súrlódásmódosítók és kopásgátló adalékanyagok révén megelőzhető az alkatrészek későbbi kopása és meghibásodása. 
  • Az oxidáció csökkenése – További tisztítószerek és diszpergáló szerek előzik meg a káros lakk- és üledék lerakódások kialakulását, amelyek az olaj besűrűsödését okoznák. 

Minősítések és jóváhagyások:

  • API SL/CF,
  • ACEA A3/B4
  • VW 502.00/505.00
  • DC 229.1/229.3
Kiszerelés: kanna 4 liter
OLAJ-PARTNER.HU © 2018