Kategóriák

Xado ATF VI 1 liter

Xado ATF VI 1 liter
Xado ATF VI 1 liter
Gyártó: XADO
Típus: XADO
Cikkszám: XADO 23124/FOR
Készlet: Készlethiány
Központi készlet (+1 nap): Készlethiány
Ár: 2.686Ft
Menny.:       

ATF VI

1 liter

Automata félszintetikus váltóolaj

Műanyag dobozos

A XADO ATF VI a legjobb folyadék az automata váltók valamennyi típusához, beleértve a hatsebességes automata váltókat is. A folyadék megfelel a General Motors automata sebességváltókhoz használatos üzemi folyadékokra vonatkozó legújabb követelményeknek. A speciális adalékcsomag és a revitalizálószer védelmet nyújt a csapágyaknak, a tengelyeknek és perselyeknek, a nyomaték váltó tengely-kapcsolóknak és fogaskerekeknek és megnöveli az átvitel élettartamát.
Alkalmazása a szabadalmaztatott fémkerámia felületképző adaléknak köszönhetően sima futást, egyenletes teljesítményt és megbízható működést eredményez.

TOVÁBBI ELŐNYÖK
A sebességváltó dörzskapcsoló működését javítja, sima sebességszabályozást tesz lehetővé. Növeli az üzembiztonságot, meghosszabbítja a sebességváltó élettartamát. Javítja az áttétel pontosságát és a hidraulikus működést, ezzel kényelmes vezetést biztosítva. Hatékonyan biztosítja a motor nyomaték átvitelt.
Az alacsony hőmérsékleten is magas folyékonyság (-54 Celsius fokos dermedéspont), gyors indítást eredményez. Védelmet nyújt a váltó alkatrészeinek a korrózióval szemben, tisztán tartja a váltót, megakadályozza a habképződést, biztosítja a tömítések rugalmasságát. A csökkent magas hőmérsékleti viszkozitás miatt alacsonyabb üzemanyag felhasználást
biztosít.

OLAJ-PARTNER.HU - Kenőanyag webáruház © 2020